A robbanékonyság fejlesztés új, preventív útja, a gyorsaság és robbanékonyság fejlesztésére az élsportban világszerte használt eszköz.
Egyedi csörlős rendszerének köszönhetően (szabadalmaztatott VertiMax Elastic Training Technology), ellentétben a hagyományos elasztikus ellenállásos eszközökkel. A teljes mozgástartományban közel azonos ellenállást biztosít, így a mozgás megindításánál is kellő ellenállást biztosít, és a véghelyzetben sem roncsolja a mozgásmintát.


VERTIMAX V8
Különösen hasznos a sportági mozgásoknál, ahol fontos a finom koordináció és a mozdulatok tökéletessége. Vertikális és horizontális gyakorlatok is végezhetők vele. Felugrásoknál a csípőn lévő ellenállás fejleszti a láb toló erejét. A kézfejre tett ellenállás fejleszti a kar húzó erejét, ami szintén fontos a sprinteknél. Futótechnika javítására is kiválóan alkalmas az eszköz. 8-9 méter horizontális mozgás. (A Vertimax V8 EX 18m hosszan kihúzható). Egyszerre 3 sportoló is tud dolgozni, 1 fő a vertikális kábeleken, 2 fő a horizontális kábeleken. Az eszköz kerekekkel van felszerelve, így könnyen mozgatható és kültérre is kihelyezhető.
 
 
VERTIMAX RAPTOR
A VertiMax új, hordozható eszköze, amivel a gyorsaságot és a robbanékonyságot lehet fejleszteni. Az eszköz 2 perc alatt könnyen telepíthető, legegyszerűbben kerítésre (kapu mögötti labdafogó rész) lehet feltenni. Az ellenállást bármilyen magasságba lehet állítani. Alkalmas vertikális mozgás fejlesztésre is, de leginkább a horizontális mozgásokhoz használják. A könnyen mozgó deréköv segítségével az irányváltások dinamikájának a javítására is tökéletes.

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS