A GENETIKAI ALAPÚ TÁPLÁLKOZÁS VISZGÁLAT

Mert nem vagyunk egyformák! Ami másnak segítség, az lehet, hogy téged éppen gátol a legjobb sportteljesítmény elérésében! Érdekel, hogy személyre szabottan mely élelmiszerek a legegészségesebbek a játékosaid számára? Milyen élelmiszerek növelik a teljesítményüket hormonálisan? Hányszor és mennyit kell enniük? Milyen arányban kell fogyasztaniuk fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag élelmiszereket?

tovább
Miért jó az, ha tudod az anyagcseretípusodat?
Mert a helyes sport táplálkozás tekintetében nincs más út, csak a genetikai igény szerinti személyre szabott táplálkozás. Ha az anyagcseretípusodnak megfelelően étkezel, betartod szakértőink ajánlásait, akkor magasabb energiaszint, jobb közérzet, megnövekedett sportteljesítmény és a sportágadnak megfelelő testösszetétel lesz az eredmény. Szervezeted optimálisan fog működni, immunrendszered megerősödik és a természetes egyensúly elérésével helyreállíthatod tested öngyógyító mechanizmusait, így a regenerálódásod is pozitív időbeni és minőségi változásokon megy majd keresztül.

Mit vizsgálunk a mérés során?
Az anyagcser szempontjából legfontosabb 4 faktort vizsgáljuk: - Idegrendszer; - Hormonrendszer; - Emésztő (sejt szintű égető) rendszer; - Vércsoport

 

Mit mutat meg a vizsgálat?
Mely élelmiszerek a legoptimálisabbak számodra, továbbá azt is, hogy ezekből milyen arányban fogyaszd a fehérjében, zsírban és a szénhidrátban gazdag élelmiszereket.

Természetesen a kiértékelés tartalmaz:
egy élelmiszer listát, amiben közel 400 élelmiszert bekategorizálunk számodra az egészségedre és a sportteljesítményedre jótékony, semleges, ritkán fogyasztandó és kerülendő csoportokba.

Az anyagcsere- és hormontípusod alapján a legjobb sportteljesítmény eléréséhez szükséges edzéssegédletet
vitamin és ásványi anyag optimalizációt és mintaétrendet.

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS