NITRO2 AZ ENERGIZÁLÓ OXIGÉN SPRAY

Jobb teljesítmény – nagyobb állóképesség – fokozott izomerő – több energia az edzések és a versenyek közben. A győzelem csak Rád vár! Ne hagyd hogy bármi megállítson!
A Nitro2 a legújabb energiaforrás! 0 % koffein, 0 % élénkítőszer, 0 % kalória!
 
Hozd ki magadból a legtöbbet a tiszta oxigén (99%) erejével! 
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) hivatalos álláspontja szerint, a teljesítményfokozáshoz használt inhalációs oxigén kiegészítők nem minősülnek tiltott szernek.
 
 
TERMÉKEINK
NITRO2 – MONSTER OXYGEN SPRAY
Egy igazi nehéz fegyver tele energiával. A legnagyobb kaliberünk segít leküzdeni az akadályokat. A 770 ml-es palackunk 10 liter 99%-os tisztaságú oxigént tartalmaz, természetes mentol aromával. A palack tartalma 100-120 belégzésre elegendő. A speciális nanotechnológiás fertőtlenítése eljárásunknak köszönhetően a palack és a benne lévő oxigén 100%-osan baktérium mentes.

NITRO2 - ROCKET SIZE OXYGEN SPRAY
Extra energia egy karcsú testbe öltve. A Nitro2 család középső tagja mindig veled lehet, ha a maximumot kell nyújtanod! A 360 ml-es palackunk 4 liter 99%-os tisztaságú oxigént tartalmaz, természtes mentol aromával. A palack tartalma 50 belégzésre elegendő. A speciális nanotechnológiás fertőtlenítése eljárásunknak köszönhetően a palack és a benne lévő oxigén 100%-osan baktérium mentes.

NITROX - EDZÉS ELŐTTI TELJESÍTMÉNY FOKOZÓ
Kiszerelés: 12x60 ml (12 adag egy dobozban), Grapefruit íz
Béta alanint, koffeint, taurint, vitaminokat és édesítőszert tartalmazó étrendkiegészítő, amely célja a szervezet teljesítőképességének növelése intenzív izomerőt igénylő mozgásformák esetén, főleg sportolók és profi testépítők számára ajánljuk.  A niacin ozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, a normál energiatermeléshez, a sejtanyagcseréhez. A B12-vitamin és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a normál fehérje- és glikogén anyagcseréhez. 
 


 

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS