OKOSLABDA


A Playfinity egy vadonatúj találmány Norvégiából. Az okoslabda még több játékot és szórakozást hoz a mindennapokba és a kézilabda edzésekre.
A labda agya a belsejébe rejtett Active Gaming konzol. A konzol 
bluethoothon keresztül kommunikál a telefonon vagy tableten lévő applikációval. A labda méri a:

A célja: A labda 3 különböző ingyenes applikációhoz is csatlakoztatható a játék céljának megfelelően. Ezekről részletesen lent találsz információt.
Tetszik a termék? Többet szeretnél tudni róla? Ajánlatot kérnél? Érdeklődj e-mailben az info@elitesport.hu címen.

Handball Applikáció

tovább
A Kézilabdás csomagot azért hozták létre, hogy minél szórakoztatóbbá tegye a kézilabdát, és megszerettesse azt minél több gyerekkel. Az alap feladatok Sander Sagosen, első osztályú kézilabda játékos és a Norvég Kézilabda Szövetség segítésével lettek kifejlesztve, de bármilyen dobófeladat hozzáadható általunk.
A kézilabdás alap csomag a bőrönd, ami 6 labdát és az eszközeit tartalmazza. A hozzávaló Handball applikáció mind a 6 labdához csatlakozni tud egy időben bluethoothon.

 
Az applikáció egyelőre iOS rendszerre érhető el.

High5 Applikáció

tovább
Ehhez az applikációhoz egy labda csatlakoztatható egy időben. Rengeteg különböző jéták közül lehet választani, attól fügően, hogy miben szeretnénk a legjobbak lenni: sebességet, legkevesebb passz, magasság, repülési idő, stb... Az alábbi videó bemutatja az applikáció használatát:A labda az applikációval csoportos játékra is kitűnően használható. Több példát is bemutatunk a videóban.

 

Az applikáció Androidra is iOSre is elérhető.

Trix Applikáció

tovább
Ezzel az applikációval a lábak ügyességét lehet tesztelni és fejleszteni. Dekázási feladatok, kihívások, passzok, célzás, mind mind a telefonon mérhető formában. Az alábbi videó bemutatja, hogyan.


Az applikáció Androidra és iOSre is elérhető.

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS