Thirdoflife - Sleep optimizer


Az egyedülálló Sleep-optimalizáló sorozat harmadik élet alakult együttműködve vezető alvás kutatók. Az egyedülálló kombinációja a tápanyagok vegán mentális és fizikai hasznosítási eljárások vannak optimalizálva álmukban.

Az eredmény: optimális pihentető alvás, kevesebb fáradtság, és a nagyobb teljesítmény és a kapacitás a következő napon.

Melyik Sleep Optimizer az alvás helyzet illik akkor elhagyta a táblázat, hogy megtudja. A speciálisan összeállított csomaggal is tartalmazza mind a négy fajta Sleep optimalizáló: A bevezető Bundle

A Sleep optimalizáló sorozat kifejezetten azok számára, akik mentálisan vagy fizikailag erős a kereslet. Ebből a célból a feszített menedzser, üzleti számít a különböző időzónák, a sportolók intenzív képzési terv, a hallgató abban a szakaszban a vizsga előtt, vagy friss válnak a szülők a megzavart éjszakai alvást. Minden jó alvás elengedhetetlen a szellemi és fizikai teljesítményt. Alvás-optimalizáló a megoldást a jobb hasznosítás - különösen - az időszakok elégtelen vagy alvászavar.

Miközben a közös altatók mesterségesen befolyásolják az alvás és akár elnyomni a funkciója részben az alvó Optimizer termékek támogatják a természetes funkciója az alvás.


A kreatin felgyorsítja a helyreállítási energiatároló és értékes energiát a folyamatok zajlanak alvás közben a regenerációs folyamatokat. A tudás a fontos szerepét kreatin az éjszakai regenerációs folyamat tanulmányoztuk alváskutatója Dr. Markus Dworak a tudományos tanulmányok a Harvard Medical School, az Egyesült Államokban (Tanulmány Tol-2). Ezen túlmenően, a kreatin pozitív hatással van a memória teljesítményét (Study kreatin-2), és, a negatív hatások az alváshiány a teljesítmény kompenzálására (1. tanulmány és tanulmányi kreatin kreatin 4). Miatt az optimális tulajdonságokkal előmozdításában a szervezet helyreállítási folyamatok kreatin egy központi része a szabadalmaztatott Sleep optimalizáló termék.

Proteinogén aminosavak a fehérjék építőelemei (fehérjék) és vegye az emberi szervezetben nagyon központi feladatokat a sejtek regenerálódását. Különösen azok az aminosavak glutamin, glicin és a GABA fontos szerepet játszanak az éjszakai pihenés és regenerálódás:

Az alvó optimalizálása hatását glicin számos tudományos tanulmány kimutatta (tanulmány glicin-1). A glicin a legkisebb aminosav az emberi szervezetben, és szinte része az összes fehérje, valamint egy fő csomópont metabolizmus. Tanulmányok kimutatták, hogy a glicin megakadályozza, hogy a teljesítmény csökkenhet alvásmegvonáskor és a jobb hatékonyság és kevesebb fáradtságot vezetékeket (Study glicin-2).
A glutamin fontos energiaforrása a sejteket, és elősegíti a regenerációt mindenekelőtt az intenzív terhelések (Tanulmány a glutamin-2 és a próba glutamin-3) és a fázisok fizikai és mentális stressz (például alváshiány). A szervezetben, glutamin is használható a kialakulását az alvást elősegítő neurotranszmitter GABA.
GABA (γ-amino-vajsav) elősegíti miatt nyugtató hatása és a pihenés csökkenti a nyugtalanságot, ami elalvás is lehet támogatni (Study GABA).

Vitaminok, különösen a vitaminok A B-komplex, működésének támogatása és a „regeneráció”, az idegrendszer és közvetett pozitív hatással van a az alvás minőségét.

Tiamin (B1-vitamin) elengedhetetlen a funkciója az idegrendszer. Ez közismertebb nevén a „hangulat-vitamin”, mert ez elősegíti a testi és lelki erővel (Áttekintés vitaminok). Továbbá tiamin részt vesz a kialakulását a szerotonin és a GABA, amelynek közvetlen hatása van az alvásra.
A vitaminok riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin) és a B6-vitamin részt vesznek számos központi anyagcsere-folyamatokat. A B6-vitamin hozzájárul a létrehozása és védelme az idegi kapcsolatokat, és támogatja az immunrendszert (Tanulmány B-vitamin-1). A niacin végez számos fontos funkciót az emberi szervezetben, és részt vesz a fehérje, zsír és szénhidrát-anyagcsere. A niacin szerepet játszik számos anyagcsere-folyamatokban, antioxidáns hatású, és fontos a bőr regenerálására, izmok, idegek és örökség. A niacin és riboflavin is fontos szerepet játszanak a kialakulásában a neurotranszmitterek a szerotonin és a melatonin. Így, hogy van egy „közvetett hatás” az alvásra.
A pantoténsav (B5-vitamin) részt vesz az építési és bontás szénhidrátok, zsírok és fehérjék. A hiány okozhat fáradtságot, álmatlanságot, depressziót és immunrendszer (Tanulmány B-vitamin-2).
A biotin (B7-vitamin) részt vesz számos anyagcsere-folyamatokat. Ennek eredményeként a biotin hiány emberben voltak egyebek Az alábbi tünetek figyelhetők meg: bőr rendellenességek, depresszió és extrém fáradtság (tanulmány biotin-2). Mivel a fontos szerepét biotin a funkció az anyagcsere és az idegrendszer, valamint a regenerációs a haj és a bőr (1. tanulmány biotin), biotin tartalmazza az összes alvó optimalizáló termék.
A C-vitamin központi szerepet tölt be az immunrendszer és a felelős számos anyagcsere-folyamatok lényeges (tanulmány C-vitamin), mint például a kibocsátás bizonyos neurotranszmitterek és hormonok. Ezt többek között a támogatott az aminosav konvertálását triptofán 5-hidroxi-triptofán, a prekurzor a neurotranszmitter szerotonin, valamint az alvás melatonin hormon, amely fontos szerepet játszik a az alvás minőségét.

Ásványi anyagok
Magnézium kulcseleme az energia anyagcsere a test, és játszik, mint egy koenzim az anyagcsere körülbelül 300 különböző fehérjék fontos szerepet játszanak. A hiányzó magnézium vezet, többek között, a belső nyugtalanság és lehet oka az elalvás. Magnézium hozzájárul csökkentésére fáradtság és kimerültség. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a magnézium az alvás elősegítésére és javíthatja az alvás hatékonyság (Study Magnézium-1). Előmozdításával mély alvás magnézium is segíthet javítani a fizikai hasznosítás (tanulmány magnézium-2).
Mivel a cink nem alakítható még a testünket, a folyamatos ellátás az étellel van szükség. Cink teljesíti sok szerepet az anyagcsere folyamatot, és része a több mint 200 enzim. A cink fontos az emberi szervezet számára a növekedés, a sebgyógyulás és a sejtosztódást.

Sleep Optimizer BASIC - optimális szellemi és fizikai pihenés alvó
A termék BASIC mindennapi használatra szánt az emberek, akik szeretnék, hogy maximális teljesítményt a munka, a szabadidő és a sport. A kiegyensúlyozott kombinációja a kreatin, glutamin, glicin, vitaminokat és ásványi anyagokat segít regenerálódni éjszaka, hozzájárulva ezzel a megőrzése a fizikai és mentális teljesítmény a nap.

Elalvás: az „anti-stressz ásvány” Magnézium csökkenti a szorongást, és jelentősen hozzájárul a nyugodt és pihentető alvás (tanulmány magnézium-1). Glutamin használnak a test kialakulása az alvást elősegítő neurotranszmitter GABA, ezzel járulékosan elősegítése pihenés és az alvás elősegíti (Study GABA).

Mély alvás fázis: A tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a magnézium növeli a pihentető mély alvás Share (tanulmány magnézium-2). A hozzáadott kreatin felgyorsítja a fellendülés az energiatároló eszköz és kellékek a közelgő regenerációs folyamatok értékes energiát. A glicin biztosítja a sejtek csak miután a stressz és a törzs a szükséges építőelemek megújításához. Ezen felül, a pozitív hatását glicin az alvás minősége a tudományos tanulmányok is megfigyelhető (Tanulmány glicin-1). Biotin azonban konkrétan támogatja az „regenerálás” a haj és a bőr (Study biotin-1).

REM (álom alvás): REM alvás fontos szerepet játszik a fejlesztés a memória és a kreativitás. Vitaminok, különösen a vitaminok A B-komplex működésének támogatása és a „regeneráció”, az idegrendszer és közvetett pozitív hatással van a minőségi alvás (tanulmány B12 vitamin és a B-vitaminok tanulmány-1).

Sleep Optimizer RELAX - Jó és aludt
A terméket RELAX célja az emberek, akik keresnek egy természetes megoldás, hogy elalvás. A különleges kombinációja triptofán, glicin, a magnézium és a golgotavirág kivonatot nyújt pihenést és hozzájárul a normális elalvás. Ezen túlmenően, a fizikai és szellemi regeneráció támogatott éjszaka.

Elalvás: Triptofán egy természetes aminosav, és egy nyugtató és alvást elősegítő hatását vizsgálat (triptofán-1 és (triptofán-2) együtt a növényi kivonat a golgotavirág elősegíti a pihenést és az alvás természetes módon ..

Mély alvás fázis: A tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a magnézium növeli a pihentető mély alvás Share (tanulmány magnézium-2). A hozzáadott kreatin felgyorsítja a helyreállítási energiatároló és értékes energiát a következő regenerációs folyamatai (tanulmány kreatin 3). A glicin biztosítja a sejtek csak miután a stressz és a törzs a szükséges építőelemek megújításához. Ezen felül, a pozitív hatását glicin az alvás minősége a tudományos tanulmányok is megfigyelhető (Tanulmány glicin-1). Biotin azonban konkrétan támogatja az „regenerálás” a haj és a bőr (Study biotin-1).

REM (álom alvás): REM alvás fontos szerepet játszik a fejlesztés a memória és a kreativitás. Vitaminok, különösen a vitaminok A B-komplex működésének támogatása és a „regeneráció”, az idegrendszer és közvetett pozitív hatással van a minőségi alvás (tanulmány B12 vitamin és a B-vitaminok tanulmány-1). Magnézium hozzájárul csökkentésére fáradtság és kimerültség, így biztosítva a szükséges friss másnap reggel.

Sleep Optimizer SPORT - hasznosítás után a fizikai megterhelés
A termék SPORT célja az emberek a fokozott fizikai aktivitás révén a sport vagy a szakma. A különleges kombinációja kreatin, fehérje, vitamin és ásványi anyag biztosítja regeneráció terhelés után. A normál funkció a csont és porc kapunk, és támogatja az izmok növekedését.

Elalvás: az „anti-stressz ásvány” Magnézium csökkenti a szorongást, és jelentősen hozzájárul a nyugodt és pihentető alvás (tanulmány magnézium-1). Glutamin használnak a test kialakulása az alvást elősegítő neurotranszmitter GABA, ezzel járulékosan elősegítése pihenés és az alvás elősegíti (Study GABA).

Mély alvási fázis: Az aminosav-komplex biztosítja a szervezet számára a szükséges fehérje komponenseket a gyorsabb regenerálódását izmokat. A hozzáadott kreatin felgyorsítja a helyreállítási energiatároló és értékes energiát a következő regenerációs folyamatai (tanulmány kreatin 3). Tanulmányok kimutatták, hogy a glutamin vezethet fokozott felszabadulása a növekedési faktor szomatropinnal (Study glutamin-1), ami növelheti a csontsűrűséget és az izomtömeg és is pozitívan befolyásolhatja a testzsír százalék.

REM (álom alvás): REM alvás fontos szerepet játszik a fejlesztés a memória és a kreativitás. Vitaminok, különösen a vitaminok A B-komplex működésének támogatása és a „regeneráció”, az idegrendszer és közvetett pozitív hatással van a minőségi alvás (tanulmány B12 vitamin és a B-vitaminok tanulmány-1).

Sleep Optimizer SHOT - Ideális fellendülés nagyon rövid éjszaka
A termék SHOT használatra szánják, különösen a rövid éjszaka néhány órán belül teljes teljesítményre van szükség az üzleti, szabadidős vagy sport a következő napon. A kiegyensúlyozott kombinációja a kreatin, glutamin, glicin, vitaminokat és ásványi anyagokat segít regenerálódni, hozzájárulva ezzel a megőrzése a fizikai és szellemi teljesítményt.

Elalvás: az „anti-stressz ásvány” Magnézium csökkenti a szorongást, és jelentősen hozzájárul a nyugodt és pihentető alvás (tanulmány magnézium-1). Glutamin használnak a test kialakulása az alvást elősegítő neurotranszmitter GABA, ezzel járulékosan elősegítése pihenés és az alvás elősegíti (Study GABA).

Mély alvás fázis: A tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a magnézium növeli a pihentető mély alvás Share (tanulmány magnézium-2). A hozzáadott kreatin felgyorsítja a helyreállítási energiatároló és értékes energiát a következő regenerációs folyamatai (tanulmány kreatin 3). A glicin biztosítja a sejtek csak miután a stressz és a törzs a szükséges építőelemek megújításához. Ezen felül, a pozitív hatását glicin az alvás minősége a tudományos tanulmányok is megfigyelhető (Tanulmány glicin-1). Biotin azonban konkrétan támogatja az „regenerálás” a haj és a bőr (Study biotin-1).

REM (álom alvás): REM alvás fontos szerepet játszik a fejlesztés a memória és a kreativitás. Vitaminok, különösen a vitaminok A B-komplex működésének támogatása és a „regeneráció”, az idegrendszer és közvetett pozitív hatással van a minőségi alvás (tanulmány B12 vitamin és a B-vitaminok tanulmány-1).

Recovery fázis: A tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a glicin megakadályozza, hogy a csepp a teljesítmény után alvás és kevesebb fáradtságot (tanulmány glicin-2) és a szükséges frissesség és fitness tesz egy rövid éjszakát.

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS