BOOOST

 A booost oxigénspray nyugaton a verseny- és a hobbisportban rendszeresen alkalmazott termék, mely egyaránt kedvező hatással bír a sportteljesítményre és a hétköznapi életre. A terméket előszeretettel használják a jótékony fizikális és mentális hatásai miatt világszerte a sportolók körében.

A booost természetesen energizál és az extra oxigén bevitel legegyszerűbb módja! Nem tartalmaz kalóriát, cukrot, vagy egyéb mesterséges anyagot, sem színezéket, vagy koffeint! A szervezetbe inhaláció útján juttatjuk az edzés előtt, alatt és után egyaránt a mentális firssesség a növekedett álóképesség és teljesítmény, valamint a gyorsabb regenerálódás eléréséhez.

  
Az 710 ml űrtartalmú palackunk 10 liter, 99,5 %-os tisztaságú oxigént tartalmaz, melyet bárhova könnyedén magaddal vihetsz.  A booost oxygent úgy tervezték, hogy az oxigéntöbblethez szervezeted a lehető leggyorsabb módon hozzájusson. 

A booost 120 ml-es palackja méretéből adódóan rendkívül praktikus, magaddal viheted szinte bárhová és sportolás közben bármikor használhatod! A mini palackunk 1,5 liter, 99,5 %-os tisztaságú oxigént tartalmaz.
 

További információért lépj velünk kapcsolatba és kérd egyedi ajánlatunkat!

 

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS