TAO tanácsadás

Szolgáltatásunk által segítünk maximálisan kihasználni a látványcsapat sportágak támogatásáról szóló társasági adókedvezményt biztosító 107/2011. (VI.30.) Kormányrendelet nyújtotta lehetőségeket. - Szakmai tervezés, - Költség optimalizálás - Megtérülés és finanszírozás tervezés

tovább
Kérd személyes konzultációnkat az alábbi elérhetőségen: info@lemas.hu

Csapat management

Szeretnéd új dimenziókba helyezni csapatodat? Még feljebb lépnétek a profizmus lépcsőjén? Szeretnétek nagyobb ismertségre, több szponzorra szert tenni?

tovább

Ami mi nyújtunk:

  • image és brand építés
  • szponzorkeresés,
  • pénzügyi tervezés,
  • kommunikáció,
  • média és marketing megoldások 
További lehetőségeink megismerésért és bővebb információkért lépj velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken!

Lehetőségek játékosok és edzők részére

Lehetőségek haza, külföldi edzői, játékos és egyéb, klubon belüli pozíciók betöltésére. Regisztráld magad felhasználóként a tovább gombra kattintva és tekintsd meg, hogy a sport mely területén keresnek munkatársakat, játékosokat partnereink! Amennyiben nem találnál az elképzeléseidnek megfelelő lehetőséget, figyelő szolgáltatásunk által értesítünk az igényeidnek megfelelő pozíciókról!

tovább

Igazolható játékosok, edzők

Bővítsd kiemelkedő játékosokkal, sikerorientált edzővel, vagy technikai személyzettel csapatod! Regisztráld magad felhasználóként a tovább gombra kattintva és tekintsd meg sportág szerint az igazolható játékosokat és a klubot kereső szakembereket! Továbbá figyelő szolgáltatásunk által értesítünk az a keresési paramétereidnek leginkább megfelelő személyekről!

tovább

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS