Írjon nekünkVásárlás menete


Rendelés
A termék megrendelése előtt kérjük állítsa be, hogy milyen méretű, színű, típusú stb. terméket szeretne vásárolni, adja meg a vásárolni kívánt darabszámot, majd a megrendeléséhez kattintson a termékleírásnál található Kosárba tesz ikonra. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást, és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.

Az oldal tetején levő Kosár megtekintése feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több darabot is rendelhet ugyanabból a termékből.

A Megrendelést átnéz ikonra kattintva ellenőrizheti rendelését, címeit. Amennyiben mindent rendben talál, akkor kattintson a Megrendelést elküld ikonra. Változtatás esetén használja a Vissza gombot. A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk e-mailen. A feldolgozás egyes fázisairól természetesen egyidejűleg e-mailben is tájékoztatjuk. Végül a csomag elkészülte után még egy értesítést küldünk a kiszállításról, melyben megtalálja a csomagazonosítót és a kiszállításra kerülő tételeket.
Ha bármi kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk hívását a +36 20 5017130-as telefonszámon, vagy az info@lemas.hu címen.

Online fizetés
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. Felhasználó a „megrendelés” gombra kattintva véglegesíti a megrendelését. A véglegesítés előtt még egyszer ellenőrizheti, módosíthatja a megadott adatokat, az előző fázisba visszaléphet és az adatbeviteli hibákat kijavíthatja. Felhasználó a „megrendelés” gombra kattintással tudomásul veszi, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.

Szolgáltató automatikusan egy kézhezvételt megerősítését tartalmazó elektronikus levelet küld, amely visszaigazolása a rendelés beérkezésének, ez azonban nem jelenti felhasználó ajánlatának elfogadását. A rendelést követő maximum 2 munkanapon belül visszaigazoló e-mail levelet küld felhasználónak szolgáltató. A visszaigazoló e-mail levél tartalmazza a megrendelés számát, a megrendelő adatait, a megrendelt áruk szolgáltatások megnevezését, mennyiségét, árát és a megrendelés végösszegét. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg 2 munkanapon belül, felhasználó mentesül ajánlati és szerződéses kötelezettsége alól. A visszaigazoló e-mail levéllel a szerződés létrejött úgy, mintha kereskedelmi forgalomban vásárolt áru vagy igénybevett szolgáltatás szerződéses jogügylete lenne. Amennyiben a felhasználó erre a visszaigazolásra 1 munkanapon belül nem válaszol, úgy megrendelése a visszaigazolásban foglaltak szerint végleges.

 

kövess minket

Kövess minket közösségi oldalainkon a legújabb ajánlatainkért!

Copyright © 2015. lemas.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS